5 riscuri majore atunci când cumpără apartamente pe piața secundară

În imobil secundar are avantajele sale: casa este construita, zona de locuit, infrastructură dezvoltată. Dar riscurile de a cumpara un apartament pe piața secundară, poate chiar mai mult decât în cazul clădirilor noi.

1. Achiziționarea de putere false de avocat

Agenții imobiliari negru nu sunt adormit, ele pot deveni victime ale persoanelor în vârstă singuri sunt dependenți de alcool sau droguri, orfani. Este escrocii lor apartament republicat pe manechine și puse în vânzare, partea de origine sunt evacuate și mutate în pustie. Deoarece evazioniștii trebuie să acționeze rapid, prețul pe care de obicei subestima. Deși low-cost cu o schimbare de locuințe – doar primul semn pentru cumpărător.

  • идеалхоумс

Al doilea motiv pentru a proteja – vânzarea prin procură. Mai mult decât atât, ar putea fi contrafăcut, așa funcționează, de asemenea, documentul până când acesta este anulat. Contractul de vânzare va intra în vigoare numai după înregistrarea sa în Rosreestra. În cazul în care vânzătorul anulează puterea de avocat înainte, atunci o astfel de afacere poate recunoaște invalid.

2. privatizarea ilegală

Fiecare apartament are propria sa istorie pe piața secundară. În cazul în care începe verificarea de la privatizarea locuințelor. Faptul că această procedură ar trebui să fie deschisă tuturor celor care sunt înregistrate în apartament. Și în cazul în care drepturile unui membru al familiei au uitat, de exemplu, mama bunurilor privatizate, în timp ce fiul a executat o pedeapsă, atunci în cele din urmă va suferi ca un cumpărător. O afacere poate recunoaște invalid din cauza privatizării ilegale. Alert, în cazul în care în momentul proprietarului tranzacției soț declarată dispărută. Lipsește relativă poate anunța în câțiva ani și să-și afirme drepturile lor la apartament.

3. vânzare inconsecvent

Aflați cum mulți proprietari de apartamente. De vânzare trebuie să fie acceptate atât soțul (sau foști soți care au fost căsătoriți la momentul de apartamente de cumpărare). În cazul în care există copii minori, tranzacția trebuie să fie aprobate de către autoritățile de tutelă între proprietari. Cu alte cuvinte, tot ceea ce proprietarii de apartamente trebuie să spun un răsunător „da“. Dacă unul dintre ei nu reușește să facă acest lucru, iar după tranzacția declară drepturile lor, aceasta va fi considerată nulă.

4. moștenire Necontabilizate

Verificați de câte ori apartamentul cumpărat și vândut, cum a ajuns la ultimul proprietar. Apartamentul poate fi donate sau de a merge la moștenire. Ar trebui să fie clar pentru a verifica documentele, nu dacă alte rude, de asemenea, să fie moștenitori ai apartamentului. În cazul în care drepturile acestor persoane cu privire la vânzarea de bunuri imobiliare vor fi încălcate, tranzacția poate fi invalidate.

5. Contribuțiile datorii pentru reparații capitale

În cele din urmă, după ce cumpararea unui apartament poate fi aflat că proprietarul anterior datora o sumă decentă pentru repararea casei. contribuții remarcabile pentru repararea caselor monogokvartirnyh trece la noul proprietar al proprietății. Prin urmare, verificați pentru lichidarea arieratelor la tranzacție.

În ceea ce privește facturile de credit pentru utilități și telefonie, acestea nu se aplică noului proprietar. Cu toate acestea, în contractul de vânzare și să acționeze mai bine pentru a specifica faptul că datoria nu trece la cumpărător.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *