Vedeți rucsaci

Pungile fără cadru rigid, care seamănă cu forma proprie a unei pungi, intră în vogă. Această combinație de femei sport antreprenoriale care iubesc ocazional sport și relaxat, care trebuie să găsească mâine în timpul unei echipe sportive și după cină – pentru un seminar la universitate. Marele avantaj al unor astfel de modele este capacitatea lor mare. Materialele sunt din nou foarte diferite – cum ar fi soluțiile color.

Combinația a două stiluri contrastante – feminine și agresive – este încă populară și puteți. Un rucsac cu cele mai delicate culori roz, atât de neted la prima vedere, este decorat brusc cu o abundență de nituri, pini și alte accesorii. Acest eclectism va continua să fie relevant în mai multe sezoane.

Crearea propriei imagini cu jocul pe nuanțe este foarte dificilă. Acest model de rucsac nu este nimic special, pare a fi un rucsac regulat mini într-o paletă delicată de pastelate. Accentul principal îl are pe factură, acest pansament sub piele de reptile, care se combină neașteptat cu nuanțe delicate și pungi de dimensiuni mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *